DSC 0014

Pasfoto's in Apeldoorn

Foto & Studio Kuipers is gecertificeerd pasfoto-leverancier. Wij maken pasfoto's voor officiële papieren, zoals paspoort, identiteitsbewijs en rijbewijs, maar ook voor OV-kaart, trein/taxikaart en voor bedrijfspasjes. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NIEUW  -  NIEUW   -   NIEUW

Wij zijn ook RWD-erkend voor het digitaal verlengen van uw rijbewijs.
ER HOEFT GEEN AFSPRAAK GEMAAKT TE WORDEN!
Voor alle voorwaarden kunt u op deze site terecht.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De pasfoto's

Wij leveren u 6 pasfoto's. Aangezien wij het niet leuk vinden om u 6 officiële pasfoto's te geven, krijgt u 3 officiële en 3 leuke pasfoto's, zodat u niet met pasfoto's zit, die de la in verdwijnen. Met die leuke pasfoto's kunt u altijd wel iemand blij maken. Vindt u de leuke pasfoto echt leuk, dan kunt u tegen een kleine meerprijs een extra setje afnemen in verschillende combinaties. Heeft u 6 officiële pasfoto's nodig is dat natuurlijk ook geen probleem.

Kosten

De kosten voor een setje van 6 pasfoto's bedragen 12,50.
Wilt u een extra setje dan komt de totaalprijs op 16,50.
Wilt u een setje van 6 pasfoto's en het digitale bestand dan zijn de kosten 16,50
Wilt u pasfoto's met een afwijkend formaat, zoals USA en allerlei andere landen, dan zijn de kosten 15,50 per setje.
Wilt u pasfoto's met een afwijkend formaat, zoals USA en allerlei andere landen en het digitale bestand, dan zijn de kosten 19,50 

Waar kunt u de pasfoto's laten maken?

De pasfoto's worden gemaakt in onze winkel op de Eglantier 308 in Apeldoorn. Daarvoor hoeft géén afspraak gemaakt te worden.

Mocht u door omstandigheden niet de mogelijkheid hebben om naar de winkel te komen, dan kunnen onze fotografen ook op locatie officiële pasfoto's. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.
Dit geldt ook voor zorginstellingen. Neem contact met ons op, wanneer uw bewoners/cliënten pasfoto's nodig hebben en vraag naar de mogelijkheden.