WINKEL  gevestigd op de Eglantier 308 in Apeldoorn

 

Door op bovenstaande foto te klikken kun je door onze winkel op de Eglantier wandelen. Wij, Ferdi en José Kuipers wilden graag naast de klant staan en dat komt in deze winkel volledig tot zijn recht met dank aan Bert Klaaysen. Het is leuk om te zien dat er aan de tafel, die prominent aanwezig is, leuke contacten en gesprekken ontstaan. In de winkel word je te woord gestaan door Gerard Veenendaal.

Ferdi en José Kuipers wonen sinds begin mei in Spanje. Dit om gezondheidsredenen van José. Zij wonen daar, maar zijn daar zeker nog voor jullie aan het werk. Het internet geeft vele mogelijkheden om door te kunnen werken. Heel veel digitaal werk zullen zij blijven doen: zoals het bewerken van bestanden die in de winkel gescand zijn, het maken van collages, het online adviseren, bijhouden van de website etc.
Ook kun je nog altijd met je vragen bij hun terecht. 

Het assortiment is heel breed en loopt van camera's, verrekijkers, videocamera's tot alle accessoires die daar bij horen, van tassen, filters, statieven, opnametentjes, reflectieschermen,  schoonmaaksetjes tot alles wat je nodig hebt voor je fotografie. Van lijsten, albums, printerpapier/inkt, plakmiddelen tot pasfoto's en direct klaar printservice. Van digitale bewerking, fotokopieën, foto's samenvoegen tot één foto tot collages maken. 
in het menu zijn een aantal aspecten uitgebreider beschreven.