hobby3

Je foto's

Wil jij je werk wel eens afgedrukt zien? Wij horen vaak van (hobby)fotografen dat zij hun werk nog nooit hebben laten printen. Wij zien regelmatig hoe trots mensen zijn wanneer ze eigen werk mooi geprint zien. En dat mag best, trots zijn!!! Het fotograferen bestaat niet alleen uit het foto's maken. En tegenwoordig al helemaal niet meer. Het is belangrijk dat je ook iets gaat doen met je foto's. Ze allemaal op je pc of externe schijf laten staan is ook niet alles.

Afdrukken

Wij leveren mooie kwaliteitsafdrukken van jouw werk. We werken met Epson printers in combinatie met bijbehorende software. Door onze jaren lange ervaring, hebben wij geleerd goed naar beeld te kijken. De keuze van het papier is ook bepalend voor de kwaliteit van je print. Eén beeld komt er op verschillende papiersoorten anders uit te zien. Dus daarmee kun je ook een andere beleving aan de uitstraling van je beeld geven.
Wij zijn kritisch en zullen indien nodig de bestanden nog iets bijwerken, zodat het eindresultaat zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Een print is toch altijd anders dan een beeld op je computerscherm. Wij weten wat we moeten doen om de print er op papier ook goed uit te laten zien. Dit doen wij alleen wanneer je daar toestemming voor geeft. Lopen wij tegen dingen aan, dan gaan wij niet printen. We zullen dan eerst contact met je zoeken.

Opplakken en inlijsten

Wanneer je een grote afdruk hebt, adviseren wij om de foto op de plakken. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Wij geven altijd duidelijk aan wat de
voor en nadelen van de verschillende opplak-mogelijkheden. Niet alles is geschikt voor alle doeleinden. Naast het afdrukken en opplakken hebben we ook een inlijst-service. We hebben een grote variatie aan lijsten en passe-partouts. Een lijst uitzoeken die je beeld versterkt is heel belangrijk. We besteden veel zorg aan het uitzoeken van een lijst en passe-partout.

Persoonlijke aanpak

Wij houden van een persoonlijke aanpak, dus zullen je de eerste keer uitnodigen voor een bak koffie om kennis te maken. Dit werkt en communiceert veel prettiger. Vind je het leuk om langs te komen en te kijken naar de mogelijkheden, bel 055-5425200 of mail

José Kuipers