FSK WiDa 140

Bruidsfotografie

Gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen! Tijd om van alles te regelen, waaronder ook het zoeken van een trouwfotograaf. Wij vinden het altijd weer bijzonder om bij de dag aanwezig te mogen zijn en deze zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Een dag met unieke en waardevolle momenten, verschillende emoties en leuke details. Een dag waarop jullie ten volle kunnen genieten van elk moment. 
Het eerste gesprek is belangrijk en daar nemen we ook ruim de tijd voor.  Jullie wensen worden besproken om zo een goed beeld te krijgen van jullie en jullie dag. Het gaat dan over de soort fotografie, wat wil je wel en wat wil je niet. Zijn er gasten die erg bijzonder zijn? Zijn er gebeurtenissen in het verleden geweest waar we rekening mee moeten houden? Voor ons details, die bij het fotograferen van belang kunnen zijn.

De kosten van een reportage:

Onze trouwreportages beginnen vanaf € 795,00. Hierbij zal, naast de bestanden op USB, ook de mogelijkheid zijn om een album te laten maken.
Wij verzorgen de opmaak van het album en zullen dat, voordat wij gaan printen, met jullie bespreken. Het album is een mooi sfeerbeeld van de dag.
De uiteindelijke prijs zal afhankelijk zijn van jullie wensen.

Spreekt jullie dit aan, mail dan naar jose@fotokuipers.nl om een vrijblijvende afspraak te maken.